參加「活出豐盛」生涯規劃試工活動 本校學生獲機構極力嘉許

5D班郭嘉駿同學於2017年7月參加由香港聖公會福利協會舉辦「活出豐盛」計劃的試工活動,到HK PET SERVICE擔任寵物護理員。嘉駿於試工期間表現出眾,獲負責人極力讚賞,並頒發嘉許狀以示欣賞和肯定。以下是嘉許狀中負責人的讚賞:

Dear Principal & All Teachers,

Your student Ka Chun, who has a hard working student, & he follows all instructions at work.

Ka Chun is aggressive & motivated to looking for his job & he can finish his work very smart, so he is “SUPER”!

We appreciate your student very much!

Ka Chun keeps your positive thinking & you will succeed in future.

Try to attend more Career Plan project, you should broaden your vision.

Best regards from HK PET Service!

校園水母探究計劃 — 海洋保育大使於試後至暑期間的活動

在試後活動至暑假期間,校園水母探究計劃的老師及同學接受邀請,帶同校內繁殖的水母與不同的中學、小學及社區中心的學生分享水母探究的心得及海洋保育信息(包括了宣道會鄭榮之中學、基督教宣道會宣基中學、青松侯寶垣小學、循理會白普理基金循理小學、香海正覺蓮社佛教普光學校及青年協會紅磡青年空間)。另外同學們今年繼續到亞洲博覽館參與親子活動實習,向家長及小朋友介紹水母飼養和海洋知識。另外,今年更介紹了甲蟲,讓參與者對生物多樣性有更多的了解。