德育及公民教育組獲邀到教育局分享

本校德育及公民教育組老師伍偉豪及練子建獲教育局訓育及輔導組邀請出席4月20日舉行的「愈感恩、愈寬恕、愈快樂」計劃交流日, 分享德育科教學活動。

發表於 學校資訊 » 教師發展特色活動 » 通識教育 | 已標籤

English Fun Days 趣味英文周

IMG_2096

Our school held its annual English Fun Days with Australians students from partner school, Wycliffe Christian School, from 12th to 14th April.…… 繼續閱讀 →

發表於 特色活動 » 交流考察特色活動 » 其他學習經歷學校資訊學生成就 » 學術特色活動 » 校內活動特色活動 | 已標籤

Guangzhou & Shenzhen Cultural Visit 2016 廣深文化探索之旅

Principal Fung, teachers and students, together with students from sister school, China Holiness College, and our lovely Australian friends from partner school, Wycliffe Christian School, from Sydney Australia, enjoyed a wonderful 3-day-2-night trip in Guangzhou and Shenzhen from 8th to 10th April.

發表於 特色活動 » 交流考察特色活動 » 其他學習經歷學生成就 » 學術特色活動社區活動 | 已標籤